Oulun Agility kisoihin menin Siirin kanssa  Emmin ja Hannun kyydissä. Emmi
kisasi Brunon kanssa 1-luokassa joten matkalle lähdettiin aikaisin. Bruno nousi 2-luokkaan Oulussa :)  Onnea Emmi ja Bruno ! Nyt loppui aikaset herätytkset ; )

Siirin A-kisa meni oikein hienosti : )  Siirin kanssa on tosi kiva kisata kun meidän yhteistyö pelaa nykyään niin hienosti! Siiri menee just sinne minne ohjaan : )  Ennen starttia minua  jännitti ihan hirveenä.. olisiko ollut paineita 0-tuloksesta... Mutta kun päästiin radalle jännitys onneksi hävisi. Siiri teki nollan ja sijoittui kolmanneksi (tulos -1,89), tällä tuloksella saimme agility-SERTin ja pääsemme 3-luokkaan kisaamaan. 3-luokka aloitetaan joko Oulussa tai Siilinjärvellä..niin ja nyt voimme osallistua Kainuun Piirinmestaruus kisaankin lokakuussa : )

A-rata ei ollut kovin vaikea. Oli kylläkin ansoja ja täytyi ohjata huolella. Minun pahin vika on se että meinaan joskus hosua mutta nyt en hosunut.. Video kisasta on kotisivuilla : ) Siiri irtoaa nykyään aika kivasti ja tämä helpottaa huomattavasti radalla etenemistä. Kontaktit yritin ottaa varman päälle ja kepeille annoin Siirille tilaa joten se pääsi itse hakemaan oikean keppivälin..Kepit menee nykyään reipaasti : ) Mutta vielä on paljon opittavaa..

Kiitos Emmille ja Hannulle mukavasta seurasta ja kiitos Hannulle kuvaamisesta : ) Autossa oli ihan eri meininki paluumatkalla! Hymyssä suin istuvia kisaajia :D

1284657577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siiri ja lupa aloittaa 3 luokassa : ) Siiri onkin aika polleena ; )

1284657615_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siiri ja Bruno, Luokkanousijat : D