1272098490_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Kuva Agikisoista Siilinjärvellä 10.10.09)

Tänään oli sitten agilityä oikein urakalla. Ensin Siirin kanssa Ruma-rakin treeneissä  ja illalla Pepin ja Tähden kanssa hallilla. Siirin kanssa olin pitkästä aikaa ohjatuissa treeneissä, ja tulipa huomattua että kyllä me ohjausta tarvitaankin. Siiri meni aika kivasti : ) mutta mm. pitkät kaarrokset pitäsi saada pois..ja muutenkin ohaamiseen varmuutta. Jospa seuraavilla kursseilla ( tekniikka- ja ratatreenit) saisimme ongelmiin vinkkejä.. Seuraavia kisoja tässä jo kovasti mietiskellään : ))

Iirksellä olisi myös ollut agility teenit : ) mutta tyttösellä oli juoksu. Seuraavan kerran agilityä Iiriksen kanssa 8.5, ja sen jälkeen siirrymme alkeisjatko kurssille. Iiris on oppinut hienosti esteitä ja viimeksi mentiin jo kolmen esteen pätkää. Hyvä Irkku : )

Illalla oli sitten Tähden ja Pepin vuoro. Olimme hallilla KSTK:n itsenäisen harjoittelun vuorolla. Menimme täyspitkää ja aika haastavaa rataa. Tähti ei tänään mennyt niin kuin tavallisesti, oli tavallista hitaampi ja ei oikein kuunnellut.Tähti kun yleensä menee sinne minne minä ohjaan ja kuuntelee hyvin käskyjä. Tähdellä on vielä tällä viikolla hieronta, jospa se autaisi vauhtiin. Oli nimittäin viimeksi aika jumissa kun käytiin Sannalla. Mutta jos jotain hyvää, niin pussin Tähti meni hienosti !! Peppi oli taas meno päällä, aluksi mennä sinkoili mutta sitten löytyi korvat..ja aika mukavasti meni : ) Takaaleikkaukset ja persjätöt sujuu melko hyvin. Valsseja en tämän tytön kanssa ennätä tehdä. Pepin kanssa pitäsi päästä kisaamaan myös, jotta saataisiin se viimeinen 0-tulos. Sitten olisikin 4 Puudelia 2-luokassa : ))