1272097832_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaasaan matkelle lähdin Emmin ja Havanes Brunon kanssa. Minulla oli mukana Puudeli tytöt Iiris ja Peppi. Odotin niin innolla Vaasaan näyttelyä ja toiveena oli, että josko Peppi saisi nyt sen oikean sertin. Niitä vara-sertejä kun on tullut jo 6 kappaletta : )  Matka sujui hienosti ja kaikki koirulit oli oikein hyviä matkaajia.

Vaasassa Hotelli huone oli aika pieni, mutta hyvin saimme koirat laitettua illalla kuntoon. Lauantai aamuna suuntasimme näyttelypaikalle pikkuisten tyttöjen ja Brunon  kanssa. Botnia halli oli tosi hieno ja avara, kehät isoja ja Villisten trimmauspaikka ihan kehän vieressä. Empä ole juuri paremmassa käynyt. Tänne voisi tulla ensi vuonnakin ; ) Tuomrina villakoirilla oli Javier Sanchez Espanjasta.

Kasvattaja Heidi laittoi Iiriksen tosi hienoksi : ) Kiitos Heidi! Pepillä olikin vain siistiminen kun Nuppu oli leikannut sen viikko sitten. Ensin oli Iiriksen vuoro mennä kehään. Iiriksen kanssa oli tosi kiva olla kehässä kun se esiintyy aivan upeasti.Iiris menee kuin vanha kehäkettu vaikka ikää on vain 8 kk, pikkuinen Rinsessa. Näkee että se nauttii touhusta. Iiris olikin  ROP pentu : ) Peppi meni myös tosi hienosti,tuloksena Avo eri 1 ja PN 3 ja se seitsemäs Vara-serti.No jospa saadaan se oikea vielä joskus ; )

Kaverillani Emmillä reissu meni aivan upeasti. Brunosta tuli Valio ja lisänä vielä Cacib. Onnea vielä kerran Emmi ja Bruno. Ja kiitokset tosi kivasta matkaseurasta : )