Tällä viikolla olin Ruma-Rakin Agility treeneissä maanataina Tähden kanssa.  Ilma ei ollut kovin hyvä, ja sade alkoikin heti kun päästiin harjoittelemaan. Tähdellä oli ns. Ratatreenit. Tähti liikkui oikein hvyin, ja vauhtia ja intoa oli hienosti. Tähden kanssa eteneminenen on sujuvaa, mutta irtoamista ei juuri taphdu. Juostaan yhdessä : ) Rata oli aika haastava, varsinkin putkesta kepeille meno.  Kepit Tähti menee hyvin molemmilta puolelta, mutta kauemapaa lähetys ei onnistu. Eli mennään yhdessä ; )

Keksiviikkona olikin sitten treeni vuorossa Siiri ja Iiris. Siirillä oli tekniikka tunti jossa harjoiteltiin kepeille menoa kaikista mahdollisista kulmista. Kepit oli jaoteltu kolmeen 4 kepin sarjaan. Mukava..erilainen rata : )Treeneissä harjoiteltiin myös nopeita käännöksia. Siirillä kun meinaa kurvit tulla pitkiksi jos varsinkin jos minä en muista ohjata oikein. Minulla on vielä paljon opittavaa : ) Onneksi...

1274961336_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Kuva Siiri Mölli-kisoissa 5.5 )

Siirin jälkeen oli sitten vuorossa Iiris alkeisjatko kurssilla. Iiriksellä oli nyt oikein hyvä päivä ja menimme  aluksi 7 esteen rataa jossa harjoittelimme persjättöä. Ensimmäisellä harjoituskierroksella rata menikin oikein hyvin, vauhtia oli kivasti ja näytti että Iiris nauttii yhdessä tekemisestä. Toisella rata kierroksella Iiris taisi olla jo aika väsähtänyt, kun ei jaksanut enää oikein keskittyä. Pitäsi osata lopettaa treenit juuri silloin kun on oikein mukavaa : )  Treeneissa  lelu on Iirikselle se oikea motivointi väline! Ei makkaraa radalla : ) Kontakteilla makkara on hyvä, ainakin vielä ; ) Välillä harjoittelimme keinua ja keppejä. Täytyy nyt sanoa että kyllä villakoira oppii nopeasti : ) Iiriksellä kun on vielä rohkeutta, niin keinu menee jo ihan yksin : ) Minua jännittää enemmän kun Iiris on niin pikkuinen. Kepit Iiris menee hienosti pujotellen. Nyt aletaan harjoittelemaan ns. väärän puolen ohjausta kepeillä.

Aika kivoja Puudeleita minulla on ; )