Viikko takana ja Agilitya tuli treenattua aika paljon. Maanantaina olin Rata-treeneissä Siirin kanssa. Rata oli pitkä ja sai juosta aikalaila. Suorat putket ei ole minun suosikkeja mutta Siiri kyllä tykkäsi mennä kovaa : ) Muuten rata oli kiva ja haastava. Hyvillä neuvoilla saatiin rata sujuvaksi.

Keskiviikkona oli ensin Siirin Tekniikka tunti. Nyt oli tosi kiva rata ! Haasteena oli että sadaan koira menemään oikealle esteelle kun puomi ja putki oli vierekkäin ja A-ja putki. Siinä herkästi ohjaa väärälle esteelle. Siiri osasi mennä tosi hyvin oikealle esteelle käskystä.  Kepit meillä on alkanut  sujumaan aika kivasti molemmilta puolilta. Sen ns. minusta vääräpuolen Siiri menee vähän hitaammin mutta kyllä siihenkin saadaan vauhtia. Treeneistä jäi tosi kiva olo itselle.. tuli sitä onnistumisen riemua : )

Siirin jälkeen oli Iiriksen vuoro. Iiriksen treeneissä harjoiteltiin takaaleikkauksia. Meillä ei nyt mennyt ihan putkeen treenit : ) Olisko syy ollut kun Iiris oli aika väsynyt pitkän odottelun jälkeen, joten tämä pitää huomioida seuraavissa treeneissä. Kepit Iiris menee aika mukavasti : ) Pikkuinen vipeltäjä..

Perjantain Rata-treeneissä mukana oli Siiri ja Tähti. Nyt mentiin ns. helpompi rata kun maanantaina menin Siirin kanssa sen haastavan. Ei tämäkään rata ollut ihan helpoimmasta päästä.

Ensin oli Siiri vuorossa ja aika mukavastihan se rata meni. Alku oli hypyltä suoraan putkeen jossa vauhtia tuli koiralle aikalailla. Kepeille meno oli putkelta aika vaikea mutta ns. niistolla alun sai aika kivasti käyntiin. Ne ns. niistot on ihan käyttökelpoisia moneen kohtaan. Siirin kanssa on niin mukava mennä rataa.. Me taidetaan nyt luottaa toisiimme : )

Tähti yllätti minut täysin : ) Pikkuinen pinkoi radan ihan hulluna. En ole nähnyt Tähteä noin kovasti menevän..Itsellä meinasi mennä ihan ohjaus ihan sekaisin kun Tähti menikin oletettua nopeammin.. ja mikä hienoa.. ohjausta ei tarvinnut muuttaa ollenkaan..eli sama kuin Siirillä!! tästä on hyötyä jatkossa kun molemmat kisaavat mini 2 luokassa. Voiskin sanoa että ilta oli * perjantai illan huumaa * Jäi mukava olo itselle kun kumpikin tyttönen meni niin innolla : )