1274687942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mitalistit Peppi ja Siiri aika polleena ; )

Olihan se päivä  : ) Tämä oli neljäs kerta Lieksan kisoissa, ja aina yhtä leppoinen tunnelma siellä on. Aamulla ilma näytti aurinkoiselta mutta muuttui pilviseksi. Matka seura oli mukavaa, kiitos Emmi ja Hannu kuvaaja : ) ja kisapaikalla Eija ja Elina..Aika hyvin KSTK oli edustettuina : )

Peppi aloitti A kisan vauhdilla, kolmen hypyn ja puomin suoralla. Mokoma hyppäsi kaksi hyppyä ja sinkosi kohti tuomaria..tuli onneksi takaisin käskystä. Pepin meno on minusta ollut aika kummallista. Välillä menee tosi hienosti ja kuuntelee ohjausta ja välillä sillä tulee mieleen jotain ihan muuta. Radalla oli useita hyviä kohtia ja eteneminen oli välillä sujuvaa. Kepit Peppi menee hyvin kun maltan odottaa ja antaa sen rauhassa mennä.  Sitten.. ne ihme loikkaukset..mikähän sitä välillä hyppelyttää : ) Mutta kait me tarvitaan vain, harjoitusta..harjoitusta...Jospa me joskus se viimeinen 0-tulos  saadaan 1 luokasta ; ) Vaikka ei taida olla kiirettä 2 luokkaan..B kisan alussa Peppi myös sinkosi melkoisella kyydillä, nyt ratahenkilöä katsomaan. Hylkyhän se radalta tuli mutta oli tälläkin radalla hyviäkin kohtia.  A-radan sijoitus oli 1 ; ) ja tulos 10.91.. Pitkätossu kultamitalisti .. Kyllä Pepistä vielä tulee taitava agilitykoira ; )             Ihana Peppi!

Siiri meni molemmat radat niiiiiin iloisesti : D A-rata oli haastava ja ihanneaika melkoinen . Ihan mukavalta tuntui ohjata ja luotto Siirin on nyt ihan eri kuin noin vuosi sitten kun se jähmetty radalla. Kepeille meno oli tosi hankala...siinä Siiri huomasikin lehtien liikettä maassa, ja pitihän niitä lähteä ottamaan kiinni : ) 5 siitä tuli ja sekuntteja. Mutta muuten oli ihan ok. Eteenpäin käskytystä pitää treenata ja kaarrokset pienemmiksi.
B-rata oli myös haastava. Keppikulma myös nyt vaikea, mutta selvisimme siitä. 0-rata takana, mutta keinun jälkeisen hypyn ohjasin Siirin väärin ja HYL napsahti. Oma moka !! Nyt jälkeenpäin mietin miten olisi voinut ohjata  jotta olisin välttynyt väärältä puolelta hypyn..Eli olisi kannattanut jäädä hypyn toiselle puolelle ja viskileikkauksella pimeään putkeen : ) joita molempia ollaan harjoiteltu..Videolta huomasin että Siirin kontaktit pitää varmistaa !! Menee aikamoisella vauhdilla.  A-radan sijoitus oli 2  : ) ja tulos 14,02... Ihana Siiri : ) Olet päässyt ramppikuumeesta!

Seuraavat agikisat Varkaudessa 30.5. Peppi 3 starttia ja Siiri myös 3 starttia : ) Sitten onkin Kajaanin kisat 5.6 jossa kisaavat Helmi, Siiri, Tähti ja Peppi ; D

1274687983_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                                                     Peppi Lieksa 21.5 

1274687908_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kajaanin Mitalistit, Rasmus, Siiri, Peppi, Bruno, Ilona ja Romeo : D