1275892100_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                                                                ( Siiri Kajaani 5.6 )

Agility-kisat meni meillä nyt huippu hyvin : ) Tuomarina oli Sari Mikkilä ja radat oli mukavan haastavia. A-radalla kisasi  Siiri ja rata meni ihan mukavasti. Keinun Siiri meni tosi hitaasti jossa sekuntteja tärvääntyi ihan liian paljon. Outoa koska Siiri on mennyt keinun hyvin tähän asti.. mikähän sitä nyt jännitti ?? No sitä pitää katsoa seuraavissa treeneissä. Yhdessä kohdassa Siiri meinasi mennä A-esteelle, varmaankin ajatteli että se suoritetaan seuraavaksi, mutta onneksi sain käsyllä oikeelle esteelle, putkeen : )  Siirille 0-rata tulos -0.55 ja sijoitus 4. Ei saatu Luvaa kun oli niin vähän osallistujia.

B-rata meni sitten vähän paremmin. Keinua ei ollut nyt radalla. Siirin eteneminen oli sujuvaa ja itsestä tuntui tosi hyvältä ohjata. Meillä on kyllä yhteistyö oikein hyvällä mallilla : ) Tällä radalla ei tullut pahemmin kömmähdyksiä, ainoastaan kaarrokset pitää saada pienemmiksi, ja kepeille vauhtia. Tällä radalla Siirille 0-voitto ja tulos -4.14 ja saatiin LUVA. Nyt vielä yksi 0 ja ollaan 3 luokassa.. vaikka en tiedä onko sinne pääsy nyt mikään onnellinen asia .. Siellä kilpailu on niin kovaa, että häviääkö nämä onnistumisen pikkuiset ilot kokonaan.. niin en teidä : )

Tähti osallistui B-kisaan ja olin täysin yllättynyt miten hyvin pikkuinen meni : ) Vauhtia oli läpi radan tasaisesti ja eteneminen oli sujuvaa. Tuntui hyvältä ohjata. Tähti sai 0-radan tulos -0.50, sijoitus 3. Ei saatu luvaa koska osallistujia ei ollut tarpeeksi. Mutta ei haitannut : ) 2 luokassa on hyvä kisata !!

Nyt sitten tällä viikolla treenataan ahkerasti. Maanantaina Tähti Rata-treeneissä.. Keksiviikkona Siiri Tekniikka tunnilla ja Iiris alkeisjatko kursilla. Torstaina Tähti (ja Siiri )KSTK:n harkat, ja perjantain Siiri Ratatreenit.

Aika kiva harrastus : ) ja ihanat koira : )

1275892121_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                                                          ( Siiri Kajaani 5.6)